home > Watercolour geboortekaartjes

Watercolour geboortekaartjes

Mooie, eigentijdse geboortekaartjes met watercolour achtergrond of watercolour vormen. In combinatie met o.a. hartjes, sterretjes, takjes, vogeltjes, confetti en gouden elementjes.

0 kaartjes

 

Geboortekaart met waterverf

Watercolour is dè trent op dit moment. Je ziet ze daarom best veel! De waterverf geeft de kaart een romantische uitstraling, wat natuurlijk heel goed past bij geboortekaarten. Een dromerige look aangevuld met o.a. hartjes, sterretjes of veertjes. 
De ontwerpen van Boefjespost zijn veelal eenvoudig, rustig met hier en daar een elementje in wit, grijs of goud.
Met het aquarel op de achtergrond maakt het tot een mooi geheel. Kies je ook voor een geboortekaartje met watercolour? Superleuk! :)


Formaat van je waterverf geboortekaart

Ook de ontwerpen met de aquarel achtergronden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een vierkante dubbele kaart, een langwerpige dubbele kaart of een langwerpige enkele kaart. Het is maar net wat jullie het mooiste vinden!
Binnen deze formaten zijn er ook nog verschillende groottes. Genoeg keuze dus! Er zit ongetwijfeld een combinatie tussen die jullie geboortekaartje helemaal speciaal en uniek maakt voor jullie kindje!

Wil je eerst weten wat de prijzen zijn van de verschillende formaten en groottes? Check het in onze prijscalculator.
Je ziet zo in 1 oogopslag wat de prijs is van jullie geboortekaartje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: