home > Klanten over ons

 

Ben je ook tevreden over Boefjespost? Wil je dat graag delen met anderen? Stuur ons een mail (info@boefjespost.nl) en wij plaatsen jou reactie op deze pagina! Bedankt!

23-09-2015
Bij deze willen we even laten weten dat we heel erg tevreden zijn, ten eerste over onze mooie geboortekaartje en ten tweede over de super service ! Heel fijn hoe snel je antwoord en hoe snel de kaartjes geleverd worden! top, ga zo door !

22-09-2015
Graag wil ik jullie bedanken voor het leuke geboortekaartje! We krijgen leuke reacties! Daarnaast bedankt voor de goede service en hulp wat we gehad hebben bij het aanpassen van ons kaartje! We kregen zelfs gratis opnieuw een proefdruk door jullie opgestuurd. We zijn uiterst tevreden en zullen jullie zeker aanraden.Bedankt!

22-03-2015
Hele goede service en communicatie vooraf! Kaartjes werden supersnel geleverd. Super bedankt!

15-03-2015
Heel erg blij zijn wij met onze geboortekaartjes! Zowel het uiteindelijke resultaat, de communicatie vooraf en de verzending zijn naar volle tevredenheid verlopen! Dankjewel!

03-03-2015
Duidelijke en vlotte communicatie rondom aanpassingen van het kaartje. Snelle levering in hoogwaardige kwaliteit.! Niets anders dan lof over Boefjespost, echt top!

20-01-2015
De service van Boefjespost is super! Het mailcontact verloopt prettig en vlot. Wij zijn heel erg blij met het resultaat.

29-12-2014
Zeer tevreden zijn we over de service van Boefjespost. Een persoonlijke, flexibele, laagdrempelige en snelle manier van werken en met een prachtig resultaat. Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus! Voor een evt. volgend geboortekaartje zullen we zeker weer de diensten van Boefjespost afnemen. Bedankt!

23-11-2014
Wij willen Boefjespost graag hartelijke bedanken voor de top service. Het geboortekaartje ziet er mooi uit, en de service was erg goed: snelle reacties op vragen en meedenken met onze wensen en ideeën. Op een fijne manier pro-actief dus, bedankt!!

18-11-2014
Wat een goede service verleent Boefjespost! Er wordt echt met je meegedacht! Aanpassingen kunnen altijd gedaan worden en ook het mailcontact wat er aan vooraf gaat is erg prettig!! Wij zijn super tevreden!!

 

 

 


 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: