home > Geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes meisje

Ben je in verwachting van een meisje! Van harte gefeliciteerd! :)
Voor een geboortekaartje voor je dochter ben je op deze pagina op het juiste adres. Lieve, mooie en vrolijke geboortekaartjes voor meisjes! Boefjespost heeft echte meisjeskaarten in de collectie met veel roze, hartjes, dieren als hertjes en olifantjes, goud, watercolour, silhouetten, karton achtergrond of juist een zachte achtergrond.
We hebben ook een collectie geboortekaarten die wat stoerder zijn. Keuze genoeg dus! En als er vragen over een ontwerp, laat het ons gerust weten.

0 kaartjes

Een meisje op komst

Weet je al of je in verwachting bent van een meisje of is het nog een verrassing? Hoe dan ook, je moet een geboortekaart uitzoeken voor een dochter. Weet je al in wat voor stijl jullie de kaart willen? Misschien heb je nog geen idee, misschien weet je al precies wat je zoekt. In beide gevallen kun je terecht bij Boefjespost. Wij bieden verschillende stijlen en formaten geboortekaartjes aan op onze site. We hebben bijv. ontwerpen in zachte kleuren met heel veel hartjes en sterretjes, silhouet kaarten en kaartjes met eenvoudige illustraties van o.a. olifantjes. Er zit vast iets tussen dat jullie aanspreekt!
 

Populaire geboortekaarten met hartjes en sterren

De geboortekaartjes met sterretjes en hartjes zijn erg populair. Het zijn prachtige ontwerpen met een sierlijke lijn met hartje onderin de kaart. Wij bieden ze aan in zachte kleuren, lichtroze en mintgroen. Als je liever een andere kleur wilt, laat het ons even weten via het contactformulier. Wij kleuren het graag, kosteloos, voor jullie om!
 

Leuke tips, weetjes en gezellige vragen

Als je voor de eerste keer zwanger bent heb je veel vragen over je zwangerschap, aanstaande bevalling en het ouderschap. Op onze Facebookpagina behandelen we uiteenlopende vragen, weetjes en tips over deze onderwerpen. Het is een gezellige pagina met heel veel informatie. En natuurlijk laten we ook af en toe onze mooie geboortekaartjes zien! Want daar zijn wij heel trots op ;)

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: