home > Geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes voor lieve, stoere jongetjes. Stoere kaarten met hout, karton of auto's. Of vrolijke olifantjes en andere dieren in echte jongenskleuren als groen, blauw en grijs. Liever een lief kaartje met zachte kleuren? Ook deze kun je vinden in de collectie van Boefjespost!

0 kaartjes

Een geboortekaartje voor jullie jongetje

Ben je in verwachting van een jongen? Of weet je het nog niet en laten jullie je verrassen? Allebei is natuurlijk een optie! Maar in beide gevallen mag je een geboortekaart uitzoeken voor een jongen. Boefjespost kan jullie daar mee helpen. Wij hebben kaartjes in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een stoere geboortekaart of houden jullie meer van geometrische vormen en goudkleur? Beide kunnen wij leveren in verschillende formaten.
 

Wanneer bestel je het kaartje?

De beste tijd om een geboortekaartje uit te kiezen is er eigenlijk niet. Het kan al maanden voor je uitgerekende datum, maar het kan ook als je al bevallen bent. Wat jullie zelf het prettigste vinden. Veel mensen kiezen ervoor om ongeveer 2 à 3 maanden voor de uitgerekende datum een proefdruk te bestellen. 

Om te bekijken of jullie de kaart echt mooi vinden, raden wij aan om een proefdruk te bestellen op het papiersoort van je keuze. Dan heb je het kaartje echt in handen en kun je het beter beoordelen dan op een beeldscherm. Zijn er nog aanpassingen aan de kaart? Veel dingen kun je zelf aanpassen in de editor, andere veranderingen kunnen wij voor je doen! Laat het ons weten via het contactformulier.
 

Inspiratie 

Ben je nog op zoek naar een stijl voor je jongenskaartje? Wij hebben we een Pinterest account met kaarten in verschillende stijlen. Kijk vooral even rond, proef de sfeer en wie weet kom je HET geboortekaartje voor je zoon tegen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: