home > Informatie over de bezorging

Informatie over de bezorging

De proefdrukken van Boefjespost worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Boefjespost heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Bezorgen jullie ook in België?
Ook in België verzorgen wij uw bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor de reguliere post en proefdrukken.

Wat zijn de verzendkosten?
Bezorging in Nederland en België is GRATIS! Bekijk de overige prijzen op onze prijzenpagina.

Klachten over bezorging
Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: