home > Nostalgische geboortekaartjes

Geboortekaartjes met karton achtergrond

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een nostalgische klarton look? Dan ben je helemaal op de goede pagina ;) Wij hebben een mooie collectie geboortekaartjes met een achtergrond van karton (print) en afbeeldingen in stempel effect. De kleuren kun je bij de meeste ontwerpen zelf aanpassen in de kaarteditor. Lukt dit niet, laat het ons weten, dan passen wij het voor je aan.

Kijk rustig rond in onze nostalgische collectie met karton en mooie afbeeldingen zoals een kinderwagen, olifantje, vogeltjes, snor, hartjes, herten, een treintje en nog veel meer!

0 kaartjes

 

Kies je envelop bij je geboortekaart

Bij de uiteenlopende stijlen geboortekaartjes op onze site horen natuurlijk ook verschillende enveloppen! Maar hoe kies je nou de perfecte envelop bij je kaart? Je kunt de envelop kiezen op kleur. Heel simpel; je krijgt een jongen, je neemt een blauwe envelop. Krijg je een meisje? Neem een roze envelop. Zo simpel kan het! Maar je kunt ook de kleur bepalen naar aanleiding van de kleuren in het geboortekaartje. Als de kleuren vooral groen zijn, dan kun je bij Boefjespost kiezen uit appeltjesgroen of olijfgroen. Heb je gekozen voor een eenvoudige kaart met rustige kleuren? Dan zou je kunnen kiezen voor wit, crème, lichtgrijs of zelfs parelmoer.

Je kunt de envelop ook kiezen naar aanleiding wat past bij de uitstraling van je geboortekaart. Als je bijv. hebt gekozen voor een kaartje met kraft of karton uitstraling, dan kun je ook kiezen voor een kraft envelop.
Voor de geboortekaarten met goud elementen zou je kunnen kiezen voor een gouden envelop!

Vind je het nog lastig om een kleur te kiezen? Geen paniek, bestel gewoon een proefdruk en je krijgt een setje met alle kleuren enveloppen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: