home > Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaarten van Boefjespost! Deze serie kaarten bestaat vooral uit ontwerpen met driehoekjes, hartjes en sterren op lijnen, maar ook hartjes regen, silhouetten en watercolour kaartjes. De zachte groene en roze kleuren passen goed bij deze stijl.

0 kaartjes

 

Lieve Geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Deze collectie geboortekaarten is helemaal Boefjespost! Deze populaire serie heeft zachte, rustige kleuren. Veelal mintgroen voor de jongens en zachtroze voor de meisjeskaarten. Sommige ontwerpen zijn heel rustig met alleen een paar hartjes toegevoegd. Bij andere kaartjes zie je driehoekjes, lijnen, harten, sterren, cirkels en labels. Heb je een geboortekaart gevonden die je mooi vindt, maar heb je liever een andere kleur? Dat is geen enkel probleem, laat het ons gerust weten! 

Bezorging van je lieve geboortekaart

Wist je dat als je je bestelling voor 18:00 uur plaatst, dezelfde dag nog gedrukt en verzonden wordt? Ook is de verzendig helemaal gratis! Soms is de post helaas wat later en kan je proefdruk een dag later aankomen. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Lees op onze pagina 'bezorging' alles over de bezorging van je proefdrukken en pakketjes geboortekaarten.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: