home > Geometrische geboortekaartjes

Geometrische geboortekaartjes

Geometrische geboortekaartjes zijn kaartjes met strakke vormen, vlakken en lijnen. Aangevuld met o.a. goud elementen, driehoekjes en dieren in origami stijl. Met hier en daar een speels detail zoals confetti. 

0 kaartjes


Geboortekaartje met olifantje

Ze blijven eigenlijk altijd leuk, tijdloos. Ik heb het over geboortekaartjes met olifantjes! Ze zijn superschattig en in veel verschillende ontwerpen te verkrijgen. Boefjespost heeft ook een aantal olifantjes in de collectie. De geboortekaarten met olifant en hartjesballon zijn onze oudste ontwerpen met olifant. Eenvoudig, strak met felle kleuren. Dit ontwerp is ook vaak veranderd van kleur afegelopen jaren! Ontzettend leuk! :)
Een kleine variatie op deze geboortekaart is het kaartje met dezelfde olifant, maar dan met een giraffe erbij. Samen vormen ze een dierentorentje. Ook deze is vaak besteld in andere kleuren!

Onze origami olifantjes zijn het meest nieuw in onze collectie. Je vindt ze onder de geometrische geboortekaarten, de collectie waarin je je nu bevindt. Ook deze olifant heeft een ballonnetje vast aan zijn slurf, net als bij de hippe geboortekaartjes. De kleur van dit kaartje kun je makkelijk zelf online aanpassen in de kaarteditor, superhandig!

Nog meer olifanten kaartjes

Dan hebben we ook nog de nostalgische olifant in stempeleffect, op een achtergrond van karton. Een hele andere stijl, maar toch een olifantje.
En als laatste heeft Boefjespost natuurlijk ook een superschattig olifantje in de collectie! Voor een superschattig meisje of jongetje.

Genoeg keuze bij Boefjespost wat betreft kaartjes met olifantjes! 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: