home > Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Wat ontzettend leuk dat je zwanger bent! Gefeliciteerd! :) Als je inmiddels op zoek bent naar een mooi geboortekaartje, dan zit je bij Boefjespost helemaal goed. We hebben kaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen. Deze geboortekaarten hebben we in verschillende stijlen. Zoek je iets liefs en eenvoudigs? Kijk eens in de collectie 'lief'. Daar vind je o.a. ontwerpen in zachte kleuren, aangevuld met lieve hartjes, sterretjes en trendy lijnen.
Zoek je iets stoerders voor je zoon of dochter, dan kun je terecht in de collectie 'stoer'. Stoere geboortekaartjes met hout, stempels, touw, sterren, labels en tape in de ontwerpen.

Uiteraard hebben we nog veel meer collecties! Trendy kaarten met goud elementen, moderne geometrische (origami) geboortekaartjes, romantische ontwerpen in watercolour en nog veel meer. Kijk rustig rond en als je vragen hebt, stel ze gerust. Een proefdruk van je favoriete geboortekaartje kost slechts 1 euro.

0 kaartjes

 

Babyshower

De babyshower is van oorsprong een Amerikaans feest. De laatste jaren zie je het ook opkomen in Nederland. Maar wat is het nou precies?

Een babyshower is eigenlijk gewoon een gezellig feestje voor een zwangere vriendin. Ze wordt in het zonnetje gezet, krijgt cadeautjes en de tafel staat vol lekkernijen. Spelletjes zijn ook een vast onderdeel van de babyshower.

De genodigden zijn alleen maar vrouwen; vriendinnen, (schoon)zussen, (schoon)moeder, vrouwelijke collega’s, nichtjes en evt. dochters.

De babyshower wordt doorgaans georganiseerd door vriendinnen of (schoon)zussen van de zwangere. Het dient wel een verrassing te zijn!! ;) Het mooiste tijdstip is ongeveer in de 6e of 7e maand zwangerschap. Ze is dan nog redelijk fit.

Plan een datum met bijv. de datumprikker en maak een verdeling in wat iedereen doet en/of meeneemt. Een aantal regelen spelletjes, iemand anders de versieringen en weer anderen regelen de hapjes. Zo wordt het een onvergetelijke dag voor de aanstaande mama!

 

Spelletjes voor de babyshower

Leuke, korte spelletjes om te spelen zijn:

  1. Iedereen neemt een babyfoto mee van zichzelf. Het feestvarken moet raden wie er op de foto staat.
  2. Voorspellingen; raad de geboortedag, jongen/meisje (mits nog niet bekend), gewicht en de naam. Je kunt dit lijstje zelf nog aanvullen.
  3. Laat de zwangere babyhapjes proeven met een blinddoek voor. Ze moet raden wat het is.
  4. Versieren van een rompertje
  5. Verzin een leuke babyquiz met vragen die betrekking hebben op de zwangere vriendin.
  6. Tijdcapsule. Alle gasten nemen iets mee wat bij die tijd hoort. Denk aan een krant, een bepaalde rage (spinner o.i.d.), een foto enz. Schrijf er een mooie brief of kaartje bij voor de aanstaande baby. Superleuk voor als de baby volwassen is en de tijdcapsule opent!

Wees creatief en je bezorgt je zwangere vriendin een fantastiche, onvergetelijke babyshower!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: